www.ferospoj.cz :: Podložka střešní, pozinkovaná s gumou (29.03.2024 - 09:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka střešní, pozinkovaná s gumou

Střešní podložka je vyrobená z oceli a je ošetřena galvanickým pozinkováním s gumou. Galvanický zinek poskytuje střešní podložce základní ochranu proti korozi ze vzdušné vlhkosti. Podložka je využívaná při upevňování střešní krytiny vruty či TEX šrouby. Tyto podložky jsou rovnou slepené jako komplet. Další možnou variantou je podložka "skládaná", tzn. guma plus podložka zvlášť, prohlá nebo rovná.

Prodej střešní podložky je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Podložky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených střešních podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka střešní, pozinkovaná s gumou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!