www.ferospoj.cz :: Podložka pod nýty, DIN 9021, pozinkovaná (26.04.2024 - 04:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka pod nýty, DIN 9021, pozinkovaná

Podložky pod nýty jsou vyrobené z oceli dle normy DIN 9021 a jejich povrch je ošetřen galvanickým pozinkováním, které poskytuje podložce základní ochranu proti korozi ze vzdušné vlhkosti. Speciální podložka pod trhací nýty je využívaná, aby byl nýtovaný spoj dostatečně pevný. Tato podložka se dá použít i jako náhrada velkoplošné podložky, aby šroub či matice nezavrubovaly do spojovaného materiálu, je-li tento měkký. Používá se často při výstavbě menších dřevostaveb a u zahradního nábytku.

Prodej podložek pod nýty je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Podložky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených podložek pod nýty Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka pod nýty, DIN 9021, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!