www.ferospoj.cz :: Podložka plochá, DIN 125A, PA plast (28.03.2024 - 21:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka plochá, DIN 125A, PA plast

Plochá podložka je vyrobená z plastu dle normy DIN 125A. Plastové ploché podložky jsou používány jako tlumící a dilatační prvek do různých speciálních projektů. Polyamidové podložky izolují elektřinu, odolávájí vlhkosti a tlumí vibrace. Další výhodou plastových podložek je jejich odolnost proti korozi i většině chemikálií.

Prodej plochých plastových podložek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Podložky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených plochých podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka plochá, DIN 125A, PA plast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!