www.ferospoj.cz :: Podložka plochá, DIN 125A, černý zinek (27.04.2024 - 03:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka plochá, DIN 125A, černý zinek

Podložka plochá, DIN 125A patří mezi nejčastěji využívané ploché podložky pro šroubové spoje. Je vyrobena z oceli a povrch součástky je pozinkován černým galvanickým zinkem. Vytváří rovný povrch pro našroubování matic různých typů. Zajišťuje snadné rozebírání šroubových spojů vytvořených na neobráběných částech a rozděluje tlak šroubového spoje na měkký materiál.

Prodej černých plochých podložek je realizován v několika rozměrových variantách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka plochá, DIN 125A, černý zinek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!