www.ferospoj.cz :: Lepidlo MAMUT Glue, Den Braven (28.03.2024 - 18:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo MAMUT Glue, Den Braven

Vysokopevnostní lepidlo Mamut Glue na bázi MS polymerů s mnohostraným využitím. Pro venkovní i vnitřní použití, vytváří trvale pružný, vlhku a vodě odolný (vodotěsný spoj), odolává povětrnostním vlivům.
Vzhledem ke své univerzálnosti je lepidlo Mamut nazývané taktéž jako tekuté hřebíky, pevné spoje lze realizovat v různých technologických procesech - ve stavebnictví, strojírenství, ale i při použití v domácnosti.

Lepidlo Mamut má vynikající vlastnosti již při prvopočátečním spojení dvou materiálů a je ideální pro vytváření mimořádně odolného lepeného spoje s maximální počáteční pevností. Lepí i velice těžké předměty obrovskou "mamutí" silou bez nutnosti fixace lepeného spoje. Pro všechny profesionály a kutily je rovnocenou náhradou za hřebíky, vruty, lepící pásky a nýty. Není agresivní k žádnému podkladu, s výjimkami uvedenými v technickém listu.

Možné použití lepidla Mamut :
nerezová ocel, hlíník, měd, polykarbonáty, olovo, sklo, PUR, některé druhy plastů, PVC, pro konstrukční vodotěsně spoje, lepení betonu, keramických dlaždic, zrcadel, dřeva, zdiva, sádrokartónu atd.....

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo MAMUT Glue, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!