www.ferospoj.cz :: Bruska úhlová 115 mm, výrobce Graphite (26.04.2024 - 10:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska úhlová 115 mm, výrobce Graphite

Bruska úhlová je kvalitní elektrické nářadí od známého výrobce GraphitePatří mezi nejrozšířenější nářadí, které je používáno skoro ve všech zámečnických, údržbářských či kutilských dílnách. Bruska úhlová Graphite, jinak nazývána jako "flexa" bez obtíží zvládne jakékoli domácí či dílenské práce. určená k řezání, broušení a leštění materiálů s rozdílnou strukturou a tvrdostí.

Díky vysokému výkonu je ideálním pomocníkem i pro ty nejnáročnější úkony. Samozřejmostí pro tuto brusku je ochranný kryt kotouče, snadná výměna brusných či řezných kotoučů a ergonomická rukojeť pro snadné a pohodlné zacházení. 

Prodej úhlových brusek 115 mm, Graphite je realizován ve dvou variantách. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska úhlová 115 mm, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!