www.ferospoj.cz :: Zvířátka pěnová - vodolepky (30.04.2024 - 22:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zvířátka pěnová - vodolepky

Pěnová zvířátka jsou vhodnou hračkou pro kluky i holky od 3 let. Jsou měkká a omyvatelná, takže mohou zpestřit zábavu např. při koupání - děti je mohou lepit kolem sebe na vanu či na dlaždičky. Velikostně skvěle padnou do malých ručiček, čímž skvěle rozvíjí manuální zručnost. Materiál je zdravotně nezávadný, nemusíte mít tedy strach o zdraví děťátka ani když bude zvířátka okusovat. Veselé barvy jistě upoutají pozornost a zároveň dětem mohou pomoci v učení jednotlivých druhů zvířátek a písmenek abecedy. Vždy po hraní můžete pěnové hračky uložit do praktické síťky a pověsit na dvě přísavky - vše je součástí balení.

Prodej dětských pěnových zvířátek je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zvířátka pěnová - vodolepky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!