www.ferospoj.cz :: Zednická šňůra (28.03.2024 - 19:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zednická šňůra

Zednická šňůra je univerzální měřící šňůra. Používá se jako měřící prostředek, pro vyznačování prostorů, vymezení budoucích zdí či plotů apod. Pomocí zednické šňůry XSM dosáhnete rovných zdí. Zednické šňůry nabízíme ve dvou barevných variantách - červená a žlutá. Zakoupit je můžete buď v balení po 50 metrech nebo po 100 metrech.

Prodej zednických šňůr je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zednická šňůra naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!