www.ferospoj.cz :: Žebřík teleskopický, EXTOL PREMIUM (29.04.2024 - 02:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Žebřík teleskopický, EXTOL PREMIUM

Žebřík teleskopický, EXTOL PREMIUM

Hliníkové teleskopické žebříky ve dvou variantách v různých délkách. Žebříky jsou vyrobené z lehkých hliníkových materiálu. Díky použití duralových profilu se z hliníkových žebříků stávají pevné a odolné žebříky pro profi využití. Vhodné jsou ale také pro práci v domácnosti, dílně nebo zahradě, kde lze plně využít všech jejich užitných vlastností. Příčky žebříků lze jednoduše nastavit dle potřeby. Každá příčka je opatřena párem pojistek zamykacího mechanismu. Každá příčka musí být bezpečně uzamčena a zajištěna aby při používání štaflí nedošlo k jejímu uvolnění. Délku žebříku lze libovolně nastavit dle typu zakoupených štaflí. Díky možnosti hliníkový žebřík složit do minimální délky je dobře skladný v různých menších prostorách domácnosti nebo firmy a také je jednoduché žebřík přenášet nebo převážet.

V našem sortimentu naleznete i další produkty z kategorie ručního nářadí.

Prodej teleskopického žebříku je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Žebřík teleskopický, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!