www.ferospoj.cz :: Žebřík hliníkový 3-dílný, G21 (19.04.2024 - 15:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Žebřík hliníkový 3-dílný, G21

Kvalitní certifikovaný hliníkový žebřík, který lze jednoduše použít jako štafle, štafle s vysunutým třetím dílem nebo dlouhý žebřík tvořený ze tří dílů. Třetí díl žebříku je odnímatelný a je možné jej také použít jako jednoduchý krátký žebřík s dílčí délkou dle jednotlivých variant uvedených výše v tabulce.
Trojdílný žebřík G21 je vyrobený z lehkých tažených hliníkových profilů a lze jej velmi snadno skládat. Zesílené profily na nejvíce namáhaných dílech zajišťují bezpečný pocit při práci a zlepšují stabilitu žebříku. Hliníkový žebřík na této produktové kartě je možné využít profesionály pro každodenní práci, ale cenově dostupný je i pro využití v domácnosti, na zahradě, v dílně či při hobby řemeslných pracech.

Hliníkové žebříky v této produktové kartě splňují evropskou normu EN131. Pokud vám rozměry žebříků nabízených v této produktové kartě nevyhovují, zkuste se v našem on-line katalogu žebříků podívat na další varianty žebříků / štaflí za příznivé ceny v poměru ke kvalitě nabízených výrobků.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Žebřík hliníkový 3-dílný, G21 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!