www.ferospoj.cz :: Závodní dráha se stanicí (04.05.2024 - 23:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Závodní dráha se stanicí

Postavte svá auta na trať a vyhrajte závody! S touto závodní dráhou se stanicí dostane hra nový rozměr. Vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu.

Dodejte své vláčkové dráze nový rozměr a smysl. Nyní se totiž může stát transportní stanicí pro závodní auta! Přivezte si závodní auto nákladním vlakem na železniční stanici spojenou s závodní dráhou, připravte auto a může se jít závodit na závodním okruhu. Závodní dráha obsahuje 34 dílků.

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Závodní dráha se stanicí naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!