www.ferospoj.cz :: Zavlažování skleníku, automatické, analogové, Gardena (20.04.2024 - 01:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zavlažování skleníku, automatické, analogové, Gardena

Automatické zavlažování skleníku (analogové)

Tento systém zavlažování skleníku je určen k napojení na vodovodní řad, nikoliv na sud s vodou. Připojením časovače, získáváte přesné zavlažování, které je maximàlně šetrné k rostlinám a šetří Váš drahocený čas. Množství závlahy lze nastavit na libovolnou dobu několikrát denně. Průtok jednoho kapače je dva litry za hodinu. Manuální řídicí jednotka nepotřebuje elektrickou energii a proces závlahy se zahajuje manuálně. Napojuje se na vodovodní řad pomocí závitu 1" nebo 3/4". Od řídící jednotky k samotnému zavlažování je třeba dle vzdálenosti ke skleníku dodat (není součástí balení) hadici 1/2" s rychlospojkami na obou koncích. V základní kompletaci je automatický systém zalévání dimenzován pro 2 řádky o délce 4 metru s možností dokoupit si prodloužení o 2m. Po úpravě je možné sadu použít i na užší skleníky.

Provozní předpisy

1. Před začátkem užívání musí být automatický systém zalévání kropením smontován v souladu s návodem.
2. Před začátkem zimního období je potřeba ze zavlažovacího systému vypustit vodu a skladovat při teplotách nad 0°С.
3. Během užívání je potřeba hlídat stav spojů potrubních sítí a zabraňovat porušení jejích hermetizace. Znečištěný filtr je potřeba promýt.
4. Podle potřeby měnit napájecí zdroje v řídicí jednotce.
5. Nepoužívat při teplotách pod nulou.

Prodej automatických zavlažování skleníků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zavlažování skleníku, automatické, analogové, Gardena naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!