www.ferospoj.cz :: Závěsný metr široký "Zvířátka" (DP) (05.05.2024 - 07:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Závěsný metr široký "Zvířátka" (DP)

Závěsný metr široký "Zvířátka" je veselý dřevěný metr s motivy zvířátek u kterého se rádo změří každé dítě! Metr je vyroben z kvalitního dřeva! Závěsný metr se hodí do jakéhokoliv interiéru dětského pokojíčku. Umožňuje kontrolovat zábavnou formou růst dítěte v rozmezí 60 - 155 cm. Jeho zavěšení na zeď je velmi snadné.

Dřevěný závěsný metr s veselými motivy zvířátek, děti se s radostí měří a následně všem okolo oznamují, jak už jsou velcí...

Woody je česká společnost, která je na trhu již spoustu let. Své hračky neustále vyvíjí k dokonalosti. Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálu, které splňují přísné bezpečnostní  standardy. Woody se zabývá především hračkami a pomůckami pro rozvoj jemné motoriky, kreativity a didaktiky. Své hračky konzultuje s odborníky a pedagogickými pracovníky. Woody má tak veliký přínos pro zdraví vývoj dítěte. Hračky splňují přísné evropské normy a některé hračky mají certifikát Bezpečná hračka.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Závěsný metr široký "Zvířátka" (DP) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!