www.ferospoj.cz :: Zatloukačka Klaun se zvuky (04.05.2024 - 23:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zatloukačka Klaun se zvuky

Skvělou zábavu doprovázenou hudbou si vaše dítě užije s veselým klaunem K´s Kids. Vaše ratolest má totiž za úkol zatlouct plastovým kladívkem pestrobarevné koule do otvorů ve skříňce, kterou šašek drží. Po dobře odvedené práci, kdy se koule dostane dovnitř, uslyšíte za odměnu krásné melodie. A tím zábava ještě nekončí! Po otočení klaunovým nosem začne hrát veselá hudba. Zkuste také zatřást kladívkem pozorovat klauna uprostřed.

Zatloukačka Klaun se zvuky. Hudbu spustíte otočením červeného nosu Klauna. Po zatlučení koulí do zatloukávačky se spustí zajímavé melodie. Součástí výrobku je měkké plastové kladívko. Zatřes kladívkem a sleduj klauna uprostřed. Poutavé barevné provedení. Hračka je vhodná pro rozvoj jemné i hrubé motoriky dítěte. 

K's Kids je hongkongská značka založena roku 1997. Hračky jsou vyvinuty pro kojence a batolata. Jsou vyráběny tak, aby padly do malých ručiček a rozvíjely děti ve všech směrech. Na vývoji hraček se podílí specializovaný tým psychologů a odborníků na vývoj dětí. Jsou tak propracovány do detailů a splňují náročná kritéria. Všechny hračky jsou kvalitní a bezpečné i pro vývoj dítěte.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zatloukačka Klaun se zvuky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!