www.ferospoj.cz :: Zátka DIN 910 s vnějším šestihranem a nákružkem,s válcovým závitem trubkovým, 5.8 bez úpravy (29.03.2024 - 13:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zátka DIN 910 s vnějším šestihranem a nákružkem,s válcovým závitem trubkovým, 5.8 bez úpravy

Zátka s vnějším šestihranem a nákružkem, trubkový závit, DIN910, 5.8, bez úpravy

Zátku neboli vypouštěcí šroub můžete využít v případě, že např. potřebujete měnit pracovní kapalinu na olej, odstraňovat kondenzovanou vodu či upouštět tlak v zařízeních, měnit pracovní kapalinu na olej, odstraňovat kondenzovanou vodu či upouštět tlak v zařízeních. Jedná se o ocelovou součástku o tvrdosti 5.8 s trubkovým závitem a vnějším šestihranem.Odpovídá technické normě DIN 910 / ČSN 021915.

Varianty zátky, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti jednotlivých variant naleznete v tabulce výše. Na sloupcích v tabulce, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat parametr - průměr závitu. To Vám dává možnost lépe vyhledat to co právě potřebujete. Lze ji nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zátka DIN 910 s vnějším šestihranem a nákružkem,s válcovým závitem trubkovým, 5.8 bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!