www.ferospoj.cz :: Zařízení polohovací Ergogrip SK 12, SKYLOTEC (05.05.2024 - 11:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zařízení polohovací Ergogrip SK 12, SKYLOTEC

Zařízení polohovací Ergogrip SK 12, SKYLOTEC

Polohovací prostředek se seřizovačem délkylano zakončené šitým okem, které je vyztužené očnicí. Druhý konec lana je osazen ocelovou karabinou Attak, jejíž max. rozevření je až 25 mm. Na seřizovči délky se nachází ocelová karabina Ovaloy Tri, kterou lze rozevřít až na 19 mm.

Polohovací zařízení vyhovuje normám EN 358, EN 352-2 a EN 362 a využijete jej při práci ve výškách např. na lešení, mobilních plošinách, ocelových konstrukcích, v telekomunikaci, na větrných elektrárách atd.

V sortimentu našeho e-shopu naleznete také pracovní a ochranné pomůcky - např. ochrany proti pádupracovní oblečení nebo třeba i obuv, které se Vám mohou také hodit.

Prodej polohovacích zařízení je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zařízení polohovací Ergogrip SK 12, SKYLOTEC naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!