www.ferospoj.cz :: Základní nátěr ve spreji Primer Color Spray DISTYK, Den Braven (19.04.2024 - 11:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Základní nátěr ve spreji Primer Color Spray DISTYK, Den Braven

Základní nátěr ve spreji Primer Color Spray DISTYK, Den Braven

Aerolosový Primer Color Spray DISTYK je základní antikorozní nátěr ve formě spreje, který je vhodný pro použití na kovy a dřevo. Nátěr Primer Color Spray má výbornou kryvost, rychle zasychá a je vhodný pro použití uvnitř i venku. Po zaschnutí je odolný proti dešti i proti slunečnímu záření. Nátěr neobsahuje olovo, chromátové sloučeniny ani látky poškozující ozónovou vrstvu.

Kdy se používá základní nátěr ve spreji Primer Color Spray DISTYK, Den Braven?

Použití základního nátěru je vhodné v interiérech i v exteriérech, protože po zaschnutí odolává dešti i slunečnímu záření. Nátěr je vhodný např. na kovové přesměty, dřevo, plasty, omítky, plechy karoserií, jízdní kola, regály a nábytek.
Přibližná spotřeba je 2 balení na 1m2.

Jak dlouho nátěr schne a jaká je jeho spotřeba?

Nátěr zasychá velmi rychle, při teplotě 20 °C je to cca 10 minut. K úplnému zaschnutí barvy dochází po 72 hodinách. Pro lepší ochranu materiálu se doporučuje aplikovat 2 - 3 vrstvy, přičemž 2. vrstvu je možno aplikovat již po 2 hodinách po vrstvě první.

Návod k použití

Natíraný povrch musí být čistý, suchý, zbaven mastnoty. Před použitím doporučujeme provést zkoušku nátěru pro ověření kvality.
Před použitím nádobu protřepejte alespon po dobu 2 minut, aby se obsah řádně promíchal. Trysku nádoby držte od lakovaného povrchu ve vzdálenosti 20 - 30 cm. Ideální teplota pro aplikaci je 18 - 25 °C. Naneste první vrstvu nátěru. Po 2 hodinách doporučujeme aplikovat druhou vrstvu. Po úplném zaschnutí (72 hod) můžete aplikovat barevný nátěr, např. pomocí Multi Color Spray, DISTYK. Primer Color Spray není finální nátěr, jedná se pouze o podklad.

Čištění

Nátěrovou barvu lze ihned vyčistit vodou a technickým benzínem. Ruce  si omyjte vodou a mýdlem a použijte repapační krém na ruce. Při práci doporučujeme používat ochranné rukavice a další ochranné pracovní pomůcky.

Prodej základního nátěru ve spreji Primer Color Spray DISTYK, Den Braven je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Základní nátěr ve spreji Primer Color Spray DISTYK, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!