www.ferospoj.cz :: Zahradní vozík G21 GD 90 (25.04.2024 - 08:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zahradní vozík G21 GD 90

Zahradní vozík G21 GD 90

Vozík má skládací korbu s kovovým výpletem o objemu 90 l, nosnost 300 kg a 4 nafukovací kola na dvou nápravách, z nichž jedna je řídící. Vozík se díky tomu snadno ovládá a velmi snadno a pohodlně se s ním manipuluje. Vozík využijete nejen a zahradě při úklidu listí, převážení zahradního nářadí, dřeva nebo napytlované zeminy, ale také na stavbě k převozu stavebního materiálu či nářadí. Už nikdy se nebudete muset namáhat s těžkým nákladem, vozík přesune za Vás náklad až do hmotnosti 300 kg. Pokud si pořídíte tento vozík, získáte nejen vozík s korbičkou ale po snadné změně i plošinový vozík k přepravě rozměrnějších nákladů. Přiložený klíč s bezpečným upevněním přímo na vozíku snadno povolí aretační zarážky, takže sklopení postranic je záležitostí několika sekund. Na vozík tak můžete snadno naložit objemná těžká břemena, velké pytle s materiálem nebo krabice, dřevěné desky a podobně.

Prodej zahradních vozíků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zahradní vozík G21 GD 90 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!