www.ferospoj.cz :: Zahradní vozík G21 GA 120 (26.04.2024 - 19:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zahradní vozík G21 GA 120

Zahradní vozík G21 GA 120

Vozík má praktickou sklápěcí nepropustnou korbu o objemu 120 l, nosnost 600 kg a 4 nafukovací kola na dvou nápravách, z nichž jedna je řídící. Vozík se díky tomu snadno ovládá a velmi snadno a pohodlně se s ním manipuluje. Vozík využijete nejen na zahradě při úklidu listí, trávy, zahradního odpadu nebo hlíny při zakládání nových záhonů, ale také na stavbě. Díky jeho nosnosti, 600 kg, už nikdy nebude muset tahat těžký náklad, jako např.: pytle cementu, pracovní nářadí či další materiál. Pevná korba z tvrzeného odolného plastu je vhodná pro převážení pevných, polotekutých či sypkých materiálů. Prakticky řešený výklopný mechanismus usnadní manipulaci při vykládce. Vodicí tyč s rukojetí lze navíc snadným krokem změnit v závěsnou oj a vozík připevnit za zahradní traktor.

Prodej zahradních vozíků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zahradní vozík G21 GA 120 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!