www.ferospoj.cz :: Zahradní trampolína s ochrannou sítí 3,05 x 3,05 x 2,50 m (08.05.2024 - 06:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zahradní trampolína s ochrannou sítí 3,05 x 3,05 x 2,50 m

Perfektní trampolína  s ochrannou sítí. Unikátní kryt pružin zajišťuje maximální bezpečí i tím, že ochranná síť je ve vnitřním okruhu a zabraňuje uvíznutí nohy mezi pružinami. Moderní design včetně ochranné sítě. 

Skákání na trampolíně není jen zábava, ale také skvělý způsob, jak skloubit hru venku a cvičení. Trampolína Plum® s rozměrem 305 x 305 x 240 cm pomůže dětem zlepšit fyzickou kondici, koordinaci a rovnováhu. Ochranná síť je uvnitř rámu a je připevněna ke skákací podložce malými očky.

Technologie Springsafe® chrání děti před kontaktem s pružinami a částmi rámu. Rám z pozinkované oceli (zevnitř i zvenku) je chráněn před korozí. 56 vysoce kvalitních ocelových pružin s pozinkovaným povrchem a odolná skákací podložka ošetřená před UV zářením zajišťují bezpečné odpružení a vynikající odrazový výkon. Silná bezpečnostní polstrování chrání pružiny a rám před povětrnostními podmínkami. Nohy trampolíny jsou zajištěny blokovacím systémem.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zahradní trampolína s ochrannou sítí 3,05 x 3,05 x 2,50 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!