www.ferospoj.cz :: Zahradní kyblík různé barvy (19.04.2024 - 00:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zahradní kyblík různé barvy

Plechový kyblíček patří mezi kvalitní české hračky pro malé zahradníky a zahradnice. Kyblíček je vyroben z pevného lakovaného kovu a na oušku má dřevěnou rukojeť. Využít se může na pískovišti či na zahradě, ale například také jako dekorace či květináč na pokojové rostliny či bylinky. Díky kvalitnímu materiálu si můžete být jisti, že si s kyblíčkem později budou moci hrát i mladší sourozenci. Zahradní kyblíček je velký 13,5 x 16 x 16 cm je vhodný pro všechny pomocníky od 3 let, kteří si chtějí užít aktivní zábavu na zahradě či na pískovišti. Vybírat můžete z několika barev.

V našem sortimentu nově naleznete široký výběr kvalitních dětských hraček - objevujte zde.

Prodej dětských plechových kyblíčků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zahradní kyblík různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!