www.ferospoj.cz :: Zahradní kolečko G21 klasik 6100 (19.04.2024 - 19:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zahradní kolečko G21 klasik 6100

Zahradní kolečko G21 klasik 6100

Zahradní kolečko je základním vybavením na každé zahradě, dvorku, ve stáji i na stavbě. Kolečko najde své uplatnění snad při každé práci okolo domu. Kolečko Vám nabízí plechovou korbu o objemu 100 litrů, nosnost až 120 kg a široké nafukovací kolo, s jehož pomocí odvezete náklad odkudkoliv.

Korba z ocelového plechu je odolná vůči nárazům, nehrozí nebezpečí prasknutí při převážení ostrých předmětů a unese těžší náklad, než korba plastová. Bytelná korba z 0,8 mm silného ocelového plechu, jehož povrch je ošetřen pozinkováním.  Kolečka mají nafukovací kolo s gumovou pneumatikou, které Vám významně ulehčí práci s převážením nákladu. Široké nafukovací kolo jede bez problémů i v nerovném terénu, snižuje otřesy do rukou při jízdě po hrubém povrchu a neboří se do měkké země. Robustní ocelová konstrukce je opatřena práškovým nástřikem. Přední rám Vám umožňuje snadné vyklápění nákladu bez toho, abyste museli zvedat celou jeho hmotnost.

Prodej zahradních koleček je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zahradní kolečko G21 klasik 6100 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!