www.ferospoj.cz :: Záhon vyvýšený dřevěný, LanitPlast BARCELONA (19.04.2024 - 05:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Záhon vyvýšený dřevěný, LanitPlast BARCELONA

Vyvýšený dřevěný záhon LanitPlast BARCELONA slouží jako designový box na květiny. Dřevo je ošetřeno tlakovou impregnací, přesto ho doporučujeme ošetřit vhodnou povrchovou úpravou pro venkovní dřevo - tzn. protiplísňový nátěr plus např. lazura. Při vrstvení půdy ve vyvýšeném záhonu doporučujeme strukturu půdy přizpůsobit rostlinám. Box je vystlán geotextílií a má dvě ucha na přenášení.

Povrchová úprava dřeva:
Při výrobě bylo použito tlakově impregnované dřevo. Jedná se o velmi účinnou a ekologicky šetrnou metodu pro ochranu dřeva. Zředěné impregnační soli se vysokým tlakem v průmyslové přetlakové komoře vtlačují do vnitřní struktury dřeva, takže ošetřené dřevo má na konci tohoto procesu vysokou vlhkost a velmi pomalu vysychá. Proto má tlakově impregnované dřevo specifické vlastnosti, především typickou nazelenalou, načervenalou, namodralou nebo našedlou barvu.

Základní vlastnosti:

  • provedení přírodní borovicové dřevo
  • dřevo je proti plísním ošetřené tlakovou impregnací - hnědá barva
  • síla profilů 30 mm
  • vnitřní prostor s geotextílií
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Záhon vyvýšený dřevěný, LanitPlast BARCELONA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!