www.ferospoj.cz :: Zadní pogumovaný kryt FIXED Story pro Apple iPhone (28.03.2024 - 20:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zadní pogumovaný kryt FIXED Story pro Apple iPhone

Zadní kryt FIXED Story je tou pravou volbou pro stylovou ochranu Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone. Neklouzavý kryt z jemného silikonu o tloušťce 1,3 mm spolehlivě ochrání telefon před škrábanci, nečistotami i poškozením způsobeným nárazy a pády. Krytá jsou také ovládací tlačítka. Elegantní design vhodný pro muže i ženy, vybírat můžete z širokého spektra barev.

Všechny ochranné kryty jsou na míru vyrobené pro konkrétní modely Apple iPhone, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům. Kryt není potřeba sundavat ani při bezdrátovém nabíjení (pokud je model telefonu touto funkcí vybaven). Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše a také v technickém infu níže.

Prodej ochranných krytů pro Apple iPhone je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zadní pogumovaný kryt FIXED Story pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!