www.ferospoj.cz :: Zadní čirý kryt s ochranným rámečkem Cellularline Clear Duo pro Samsung (28.03.2024 - 12:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zadní čirý kryt s ochranným rámečkem Cellularline Clear Duo pro Samsung

Zadní kryt Cellularline Clear Duo je tou pravou volbou pro ochranu Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy před mechanickým poškozením a nečistotami. Kryt je vyroben z kombinace dvou materiálů tvořících pevnou strukturu a gumového rámečku. Okraje na přední straně navíc nepatrně přesahují tloušťku telefonu, takže ho můžete bez obav pokládat i displejem dolů bez rizika poškození.

Všechny ochranné kryty jsou na míru vyrobené pro konkrétní modely Samsung Galaxy, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům. Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše. Zcela průhledné provedení ochranného krytu umožňuje vyniknout originálnímu designu Vašeho telefonu.

Prodej ochranných krytů pro Samsung Galaxy je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zadní čirý kryt s ochranným rámečkem Cellularline Clear Duo pro Samsung naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!