www.ferospoj.cz :: Výsek SA331 150 mm, suchý zip (30.04.2024 - 02:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Výsek SA331 150 mm, suchý zip

Výsek SA331 je brusný papír se suchým zipem a odsávacími otvory pro zvýšení životnosti a efektivity broušení. Výsek je vyroben z kvalitního elastického podkladového materiálu, s vysokou pevností a odolností proti roztržení.Nabízené výseky jsou velice odolné proti zanášení zrna.
Tento výsek je vhodný pro broušení barev, laků, tmelů, plastů a dřeva. Určitě ho využijete při profilovém broušení, ale i třeba v truhlářství. V naší nabídce naleznete několik variant tohoto brusného papíru. Při výběru hrubosti zrna máte na výběr od 40 do 2 000. Dále se výseky liší počtem odsávacích otvorů, 0, 6, 7 nebo 9. Společnou vlastností všech variant je průměr, který je 150 mm a počet v balení, 1 kus. Pokud potřebujete i jiné brusné kotouče, klikněte zde.

Prodej výseků SA331 je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Výsek SA331 150 mm, suchý zip naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!