www.ferospoj.cz :: Vysavač pro suché/mokré vysávání, Graphite (19.04.2024 - 13:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vysavač pro suché/mokré vysávání, Graphite

Vysavač pro suché/mokré vysávání, Graphite s motorem o výkonu 1500 W je určen k rychlému a účinnému odstraňování odpadu vznikajícího během dílenských prací v režimu suchého i mokrého vysávání. Velký sací výkon vám umožní úklid různých druhů odpadu. Vysavač má objemnou 40 litrovou nádrž z nerezové oceli. Vysavač je také vybaven funkcí dmýchání. Navíc má zařízení pro mokré vysávání plovákový pojistný ventil "mokro" a vypouštěcí šroub špinavé vody. Velká zadní pojezdová kolečka a přední kolečka zajištěná vzpěrami umožňují bezpečné přemísťování zařízení v obtížných podmínkách. Do připojovací zásuvky na vysavači můžeme připojit dodatečné elektrické nástroje o maximálním výkonu 2000 W. Shodu s evropskými standardy zaručuje certifikát CE.

Prodej dílenských vysavačů Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vysavač pro suché/mokré vysávání, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!