www.ferospoj.cz :: Vysavač popela krbový, 800 W, EXTOL CRAFT (28.03.2024 - 22:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vysavač popela krbový, 800 W, EXTOL CRAFT

KRBOVÝ Vysavač popela, 800 W, EXTOL CRAFT

Krbový vysavač na popel s příkonem 800 W je vhodný zejména k vysávání studeného popela z kamen, kotlů, krbů a grilů na pevná paliva v domácnosti. Vysavačem je možné také vysávat hrubé nečistoty, které nejsou vhodné pro vysávání běžným vysavačem určeným pro úklid domácností, jako jsou např. piliny či kousky omítky. Vysavač má kovové tělo a je dodáván včetně kovového nástavce a kovové sací hadice o délce 80 cm. Vysavač je vhodný pouze k vysávání za sucha.

Elektrické nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, si můžete vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vysavač popela krbový, 800 W, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!