www.ferospoj.cz :: Výroba svítícího lapače snů (05.05.2024 - 17:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Výroba svítícího lapače snů

Díky této kreativní sadě si vyrobíte vlastní lapač snů. Ten poslouží nejen k tomu, aby pohltil zlé a strašidelné sny, ale také poslouží jako stylový doplněk do každého dětského pokoje.

S tímto barevným lapačem snů, svítícím ve tmě, nemají zlé sny šanci. Lapač snů je krásným, poutavým doplňkem v každém dětském pokoji. Dřevěné dílky snadno vybarvíte dle vašeho výběru, navinete neonovou přízi kolem rámu a dozdobíte samolepkami a barvou svítící ve tmě.

SES je holandská firma, která je na trhu již od roku 1972. Se svými kreativními hračkami se řadí mezi absolutní světovou špičku. Zaměřuje se především na výrobu výtvarných materiálů pro děti od 3 do 14 let. Mezi sadami naleznete zejména výtvarné sady, malování, sádrové odlitky, tvorba předmětů, také zatloukačky a dřevěné stavebnice. Dlouhodobé zkušenosti jsou aplikovány na každý výrobek. Všechny hračky jsou vyráběny v té nejvyšší kvalitě. Zároveň jsou bezpečné a padnou do každé ručičky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Výroba svítícího lapače snů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!