www.ferospoj.cz :: Vrut terasový RAPI-TEC TERASO, kalený nerez (28.04.2024 - 00:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut terasový RAPI-TEC TERASO, kalený nerez

Vrut terasový RAPI-TEC TERASO, kalený nerez

Terasové vruty RAPI-TEC® TERASO jsou ideální pro použití na fasády a terasy. Vruty RAPI-TEC TERASO jsou určené pro viditelné připojení terasových palubek ke spodní dřevěné konstrukci a také pro viditelné připojení fasádních profilů k nosné dřevěné konstrukci. Díky konstrukci vrutů je možné je použít i do tvrdých dřevin. Upravená geometrie hlavy přispívá k nižšímu namáhání dříku tahem.

Vruty RAPI-TEC TERASO jsou vyrobeny z martenzitické nerezové oceli C a jsou kalené, proto dokážou přenést vyšší kroutící moment do zlomu. Martenzitická nerezová ocel je odolná vůči povětrnostním vlivům. Vruty jsou určeny pro připojení neagresivních dřevin a nejsou vhodné pro použití v krytých bazénech. Terasové vruty RAPI-TEC TERASO neodolávají působení kyselin a nejsou vhodné pro dřeviny s vysokým obsahem třisloviny (dub, akát, exotické dřeviny atd.)

Vrury RAPI-TEC TERASO mají vyšší krouticí moment do zlomu , ale i přesto před jejich aplikací doporučujeme předvrtání, zejména z estetických důvodů. Pro předvrtání je vhodné zvolit stupňovitý vrták, díky kterému uděláte otvor i zahloubení současně, což umožňuje zapuštění hlavy vrutu do roviny s povrchem. Pro zašroubování terasových vrutů budete potřebovat vrtačku a torx bit T25.

Pokud plánujete pomocí vrutů RAPI-TEC TERASO připojení terasových palubek, doporučujeme použít také dilatační díly a mezerníky, které umožňují vytvoření pravidelných spár

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut terasový RAPI-TEC TERASO, kalený nerez naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!