www.ferospoj.cz :: Vrut terasový RAPI-TEC TERASO EKO se závitem pod hlavou, TORX drážka, nerez A2 (16.04.2024 - 22:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut terasový RAPI-TEC TERASO EKO se závitem pod hlavou, TORX drážka, nerez A2

Terasové vruty RAPI-TEC TERASO EKO se závitem pod hlavou jsou vyrobeny z nerezové oceli A2. Tento materiál odolává korozi a působení povětrnostních vlivů. Konstrukce těchto terasových vrutů je optimalizovaná pro viditelné připojení terasových palubek ke spodní dřevěné konstrukci a také výrazně usnadňuje jejich aplikaci do dřeva. Terasové vruty RAPI-TEC mají zápustnou hlavu tvaru "kyblíček" a zavalitý dřík, díky kterému dokáží přenášet vyšší kroutící moment do zlomu než vruty klasické konstrukce ze stejného materiálu.

Terasový vrut je opatřen hlavou s drážkou TORX, která zajišťuje snadné přenesení vysokých kroutících momentů a také minimalizuje vyklouznutí šroubovacího nástavce. V kombinaci s TORX hlavou se používají pro montáž TORX bity. Vrut má přerušovaný závit, závit pod hlavou zabraňuje „klouzání" připojovaného dílu po hladkém dříku a při sesychání a bobtnání dřeva zajistí, že hlavy vrutů nebudou vyčnívat nad povrch.

Vruty RAPI-TEC naleznou využití všude tam, kde vznikají konstrukce na bázi dřeva. Vruty RAPI-TEC TERASO EKO jsou díky svým vlastnostem vhodné pro spojování neagresivních dřevin při montáži dřevostaveb. Přestože tyto vruty mají vyšší kroutící moment do zlomu, je doporučeno provést předvrtání zejména z estetických důvodů. Předvrtání zajistí odebírání materiálu a snížení tlaku na redukovanou hlavu vrutu. Nerezová ocel A2 má nízkou odolnost vůči kyselinám a solím. U dřevin s vysokým obsahem tříslovin (dub, akát, exotická dřeva) je nutné použít ocel A4 z důvodu její odolnosti vůči kyselinám.

Použití terasových vrutů RAPI-TEC TERASO EKO

  • terasy, altány, pergoly
  • větrané fasády
  • dřevěné obklady
  • zahradní nábytek

Výhody terasových vrutů RAPI-TEC TERASO EKO

  • odolnost vůči korozi a povětrnostním vlivům
  • možnost použití bez předvrtání
  • vytvoří estetický spoj
  • snadné zavrtání díky konstrukci vrutu

Prodej vrutů RAPI-TEC TERASO EKO je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut terasový RAPI-TEC TERASO EKO se závitem pod hlavou, TORX drážka, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!