www.ferospoj.cz :: Vrut se zápustnou hlavou TORX drážka, částečný závit, zinek bílý (28.03.2024 - 15:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut se zápustnou hlavou TORX drážka, částečný závit, zinek bílý

Vrut se zápustnou hlavou a drážkou TORX, pozinkovaný

Tento vrut se zápustnou hlavou je běžným spojovacím prvkem měkkých materiálů jako je dřevo a plast. Výhodou zápustné hlavy je hladký spoj materiálu, kde vruty nepřekáží (nepřečnívají). V zápustné hlavě tohoto vrutu je umístěna drážka TORX, speciální drážka ve tvaru šestiramenné růžice, určená k manipulaci s vrutem pomocí speciálních bitů. Vrut je vyroben z oceli a povrch je opatřen pozinkováním bílým galvanickým zinkem, které ho chrání proti korozi. Vrut má pouze částečný závit.

Rozměrové varianty vrutu, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na sloupcích v tabulce, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat parametry - průměr závitu a délku vrutu. To Vám dává možnost lépe vyhledat to co přesně potřebujete. Vruty můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut se zápustnou hlavou TORX drážka, částečný závit, zinek bílý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!