www.ferospoj.cz :: Vrut Rothoblaas KKT, TORX drážka, různé barvy (20.04.2024 - 02:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut Rothoblaas KKT, TORX drážka, různé barvy

Vruty Rothoblaas KKT jsou vyrobeny z uhlíkové oceli s barevnou organickou antikorozní povrchovou úpravou v několika barevných provedeních. Vruty jsou odolné vůči korozi a vytváří vysoce pevné spoje. Své využití najdou především pro aplikace v exteriéru.

Vrut Rothoblaas je opatřen hlavou s drážkou TORX, která zajišťuje snadné přenesení vysokých kroutících momentů a také minimalizuje vyklouznutí šroubovacího nástavce. V kombinaci s TORX hlavou se používají pro montáž TORX bity. Vrut má pod hlavou protizávit (levotočivý), který zaručuje vynikající schopnost tahu. Kuželová hlava malých rozměrů je ideální pro zapuštění do dřeva a vytvoření estetického spoje. Trojúhelníkový závit umožňuje řezat vlákna dřeva během šroubování, to zajistí vynikající schopnost proniknutí do dřeva.

Vruty Rothoblaas jsou díky svým vlastnostem ideální volbou pro fixaci materiálů z tvrdých domácích listnatých dřevin v náročných podmínkách. Do měkkých dřevin lze terasové vruty použít bez předvrtání, do tvrdších dřevin je vhodné předvrtávat z důvodu odebírání materiálu a snížení tlaku na redukovanou hlavu vrutu.

Použití vrutů Rothoblaas KKT

  • terasy, pergoly, altány
  • upevnění příchytek a spojovacích prvků
  • dřevěné konstrukce

Výhody vrutů Rothoblass KKT

  • malá kuželová hlava
  • protizávit pod hlavou
  • vysoká pevnost spojů
  • barevné provedení

Prodej vrutů Rothoblass KKT je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut Rothoblaas KKT, TORX drážka, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!