www.ferospoj.cz :: Vrut RAPI-TEC UniPlus, bílý zinek (18.04.2024 - 23:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut RAPI-TEC UniPlus, bílý zinek

Vrut RAPI-TEC UniPlus, bílý zinek

Vrut RAPI-TEC UniPlus, bílý zinek je speciální ocelový vrut. Je vyroben z pozinkované vysokopevnostní oceli. Používá se pro spojování deskových materiálů a díky jehlové špičce je mimořádně vhodný do lamina. Vrut RAPITEC UniPlus disponuje druhým závitem pod hlavou, který vytvoří velmi pevný spoj s připojovaným materiálem. 

Použití  vrutu

Použití pro spoje dřevo-dřevo nebo kov-dřevo. Díky dvěma závitům rozdílného stoupání je skvělý ke spojení například dvou OSB desek na plocho. Vrut oceníte zejména u pokládky podlah, horní závit s rozdílným stoupáním zajistí pevné přitažení dvou desek k sobě. To také díky hlavě vrutu, která zajistí přitlačení spojovaného materiálu. Zvyšuje efektivitu práce. Jeho konstrukce a povrch jsou navrženy tak, aby byly šetrné jak k materiálu do kterého je vrut šroubován tak i k nářadí. Je maximálně snížen jeho třecí odpor a vrut hladce klouže do materiálu.

Prodej vrutů

Prodej vrutů RAPI-TEC UniPlus, bílý zinek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Vruty můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut RAPI-TEC UniPlus, bílý zinek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!