www.ferospoj.cz :: Vrut pro dřevostavby ROTHOBLAAS TBS, talířová hlava, TORX, zinek bílý (28.04.2024 - 22:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut pro dřevostavby ROTHOBLAAS TBS, talířová hlava, TORX, zinek bílý

Vrut pro dřevostavby ROTHOBLAAS TBS, talířová hlava, TORX, zinek bílý

Speciální vysokopevností vruty určeny zejména pro dřevostavby, kdy šroubujeme dva dřevěné materiály k sobě neboli tzv. dřevo na dřevo. Jsou vhodné na veškeré dřevěné konstrukce jako ploty, střechy, sruby a jiné. Díky ostré frézovací špičce máte zajištěnou rychlou montáž. Částečný závit potažený voskem nám zaručuje snadné přitažení obou materiálů. Dále vrut disponuje velkoplošnou talířovou hlavou a TORX drážkou. Dále u nás naleznete velké množství spojovacího materiálu a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej vrutů pro dřevostavby ROTHOBLAAS TBS, talířová hlava, TORX, zinek bílý je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut pro dřevostavby ROTHOBLAAS TBS, talířová hlava, TORX, zinek bílý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!