www.ferospoj.cz :: Vrut okenní TURBO, zápustná hlava ZH, nerez A2 (29.04.2024 - 19:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut okenní TURBO, zápustná hlava ZH, nerez A2

Okenní šrouby TURBO jsou vyrobeny z nerezu se zápustnou hlavou a TORX drážkou. Jedná se o rámovou upevňovací kotvu pro sešroubování kovových, dřevěných a plastových oken resp. dveřních zárubní bez hmoždinek. Použití šroubů je možné i u řady dalších stavebních projektů, kde je velmi složité či nemožné před instalací aplikovat hmoždinku.

Aplikace vrutů ø 7,5mm:
Rám předvrtejte vrtákem ø 6,2 mm. Po vsazení a vyrovnání rámu se do zdiva vyvrtají otvory ø 6,0 mm. Délka šroubu je dána šířkou rámu, vzdáleností ke zdivu a hloubkou zašroubování do zdiva.
Průběžný závit zamezuje přitažení montovaného předmětu ke stavebnímu materiálu. Respektujte hloubky vrtaného otvoru a hloubky zašroubování pro různé stavební materiály. Pro kotevní spoje do červené či bílé cihly není nutné předvrtávat a nepoužívejte příklepovou vrtačku.

Prodej okenních nerez vrutů TURBO je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut okenní TURBO, zápustná hlava ZH, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!