www.ferospoj.cz :: Vrut konstrukční se zápustnou hlavou, TORX, bílý zinek, ROTHOBLAAS HBS (29.04.2024 - 01:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut konstrukční se zápustnou hlavou, TORX, bílý zinek, ROTHOBLAAS HBS

Konstrukční vrut se zápustnou hlavou je vyroben z oceli a ošetřen povrchovou úpravou bílý galvanický zinek. Vrut je opatřen frézkou pro odvod vrtaného materiálu a vrtací špička zajišťuje snadné zavrtání vrutu. Hlava vrutu se zapustí do materiálu a nebude vyčnívat nad povrch. Tyto konstrukční vruty jsou určeny pro spoje dřevo-dřevo. Vhodné jsou pro materiály: trámy, OSB, dřevotříska, překližka, měkké i tvrdé dřevo. Díky vrtací špičce je možná aplikace i bez předvrtání.

Prodej konstrukčních vrutů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut konstrukční se zápustnou hlavou, TORX, bílý zinek, ROTHOBLAAS HBS naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!