www.ferospoj.cz :: Vrut do dřeva s čočkovou hlavou a PZ drážkou, těsnící podložka 15mm, nerez A2 poměděný (19.04.2024 - 14:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut do dřeva s čočkovou hlavou a PZ drážkou, těsnící podložka 15mm, nerez A2 poměděný

Nerezový vrut do dřeva s čočkovou hlavou a TORX drážkou s těsnící podložkou 15mm je vyrobena nerezu A2 a poměděná. Speciální klempířské vruty jsou používány pro montáž spojů na střechách. Disponují těsnící podložkou vyrobenou z nerezové oceli A2. Montáž vrutu ulehčuje drážka TORX, která zabraňuje protočení šroubovacího nástavce. Tyto vruty vám nabízíme v průměru závitu 4,5 mm a v různých délkách vrutu.

Rozměrové varianty vrutů s čočkovou hlavou, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Vruty můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení. U maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut do dřeva s čočkovou hlavou a PZ drážkou, těsnící podložka 15mm, nerez A2 poměděný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!