www.ferospoj.cz :: Vrut distanční se zápustnou hlavou, TORX, pozinkovaný (19.04.2024 - 18:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut distanční se zápustnou hlavou, TORX, pozinkovaný

Distanční vruty se zápustnou hlavou a drážkou torx jsou vyrobeny z kvalitní ocele, která je následně galvanicky pozinkována. Distanční vrut je nejčastěji používán pro montáž odvětrávaných fasád, kde je vyžadována ideální svislost jednotlivých částí dřevěné konstrukce. Vruty je vhodné použít také na montáž panelů, lišt, obkladů, dřevěných podlah, oken aj.
Díky speciálním prstencům pod hlavou vrutu je zaručena plynulá regulace jednotlivých kusů konstrukce bez potřeby použití dalších pomocných prostředků. Kroužky pod hlavou příznivě ovlivňují také rychlost a kvalitu montáže. Speciální vrtací hrot na špičce vrutu umožňuje jeho použití i do tvrdých druhů dřeva.
Galvanické zinkování zaručuje kvalitní ochranu vrutu proti vzdušné korozi a vlhkosti ze dřeva. Prodej distančních vrutů realizujeme v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Pozinkované fasádní vruty můžete nakoupit v baleních vhodných pro profesionály i domácí kutily.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr fásadního vrutu, který se v uvedené tabulce nenachází, neváhejte nás poptat. V co nejkratší lhůtě Vám poskytneme informaci o dostupnosti zboží či cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut distanční se zápustnou hlavou, TORX, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!