www.ferospoj.cz :: Vrták do kovu vybrušovaný extra dlouhý HSS-G DIN1869 (29.04.2024 - 13:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrták do kovu vybrušovaný extra dlouhý HSS-G DIN1869

Prodloužený vrták do kovu je HSS-G dle normy DIN 1869/1 je kvalitní nástroj určený pro vrtání hlubokých děr nebo pro použití všude tam, kde standardní délka vrtáku není dostačující. Při vrtání hlubokých děr je potřeba vrták průběžně vytahovat z díry aby nedošlo k ucpávání drážek vrtáku.

Vrtáky mají kuželovou stopku a jsou tak vhodné pro použití s nástroji se standardním sklíčidlem. Při práci s prodloženými vrtáky doporučujeme použití řezného oleje nebo řezné pasty a s ohlednem na obtížnější přívod řezné kapaliny je potřeba snížit řezné podmínky.

Spirálové vrtáky HSS-G jsou kvalitnější vrtáky, které se hodí pro vrtání do legované i nelegované oceli, ocelolitiny do pevnosti 900N/mm2, šedé litiny, sintrovaného železa, temperované litiny, neželezných kovů i tvrdých plastů.Jedná se o přesně broušený vrták, který umožňuje až o 40% rychlejší vrtání a až o 50% nižší přítlačnou sílu oproti standardním vrtákům HSS.

V naší nabídce naleznete i standardní délky vrtáků do kovu HSS-G  i různé ostatní druhy vrtáků do železa, betonu i dřeva. V případě, že nenajdete požadovaný nástroj pro Váš projekt neváhejte nás kontaktovat.

Prodej prodloužených vrtáků do kovu je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrták do kovu vybrušovaný extra dlouhý HSS-G DIN1869 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!