www.ferospoj.cz :: Vrtačka vzduchová, NEO tools (28.03.2024 - 13:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtačka vzduchová, NEO tools

Vrtačka vzduchová, NEO tools je ideální pro dílenské práce a vyznačuje se vysokou kvalitou. Disponuje možností přepínání směru otáčení vpravo/vlevo, maximální otáčky 1800 ot./min, pracovní tlak je 6,3 - 7,0 bar. Vrtačka je v souladu s evropskými bezpečnostními standardy, které zaručuje certifikát CE. Vhodná do každé dílny, jak pro profesionály, tak pro kutily. Lze použít pro vrtání do různých materiálů jako je dřevo, kov, plast apod.

Prodej pneumatických vrtaček NEO tools je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtačka vzduchová, NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!