www.ferospoj.cz :: Vrtačka s příklepem, Click-Lock sklíčidlo, 1100 W, EXTOL PREMIUM (29.04.2024 - 08:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtačka s příklepem, Click-Lock sklíčidlo, 1100 W, EXTOL PREMIUM

Vrtačka s příklepem, Click-Lock sklíčidlo, 1100 W, EXTOL PREMIUM

Výkonná dvourychlostní příklepová vrtačka se silným motorem o příkonu 1100 W obsahuje velmi kvalitní ložiska a převody určené pro profesionální použití a dlouhodobou zátěž. Vrtačka je vybavena celokovovým rychloupínacím sklíčidlem se zámkem Click-lock pro upnutí vrtáků s průměrem 1,5 - 13 mm. Dvourychlostní převodovka umožňuje přepínat na nižší otáčky a dosáhnout tak většího kroutícího momentu pro vykružování větších otvorů, míchání, tvrdé materiály apod. S vrtačkou můžete vrtat bez příklepu i s příklepem, takže si snadno poradíte i s tvrdšími materiály a zdivem.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • robustní celokovové sklíčidlo se zámkem Click-lock a 1,6× větší silou utažení oproti typům dostupným na trhu pomůže rychle a snadno vyměnit vrták bez použití dalšího nářadí
  • velmi výkonná dvourychlostní vrtačka s kovovým uložením ložisek a převodů lépe odvádí teplo a prodlužuje životnost
  • ergonomický spínač s nastavením ideálních otáček
  • možnost vrtat bez příklepu i s příklepem

Elektrické nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtačka s příklepem, Click-Lock sklíčidlo, 1100 W, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!