www.ferospoj.cz :: Vrtačka příklepová, výrobce Graphite (28.04.2024 - 21:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtačka příklepová, výrobce Graphite

Elektrická příklepová vrtačka Graphite je elektrické nářadí, které každý z nás velmi dobře zná. Dnes je již nedílnou součástí každé domácnosti, dílny, údržby či průmyslové výroby. Příklepová vrtačka je nenahradiletný stroj při vrtání do dřeva, plastů, kovu či keramiky. Díky silnému motoru, dvourychlostní převodovce a velmi silnému příklepovému mechanismu zdolá prakticky jakoukoliv překážku. Samozřejmostí je vypnutí příklepu, regulace otáček, pravý a levý chod stroje nebo doraz. Ergonomická konstrukce, nízká hmotnost zařízení a dlouhý napájecí kabel podstatně usnadňují práci na obtížně dostupných místech. Pogumovaná hlavní rukojeť zvyšuje pohodlí a bezpečnost práce.

Prodej univerzálních příklepových vrtaček Graphite je realizován v ucelené rozměrové řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtačka příklepová, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!