www.ferospoj.cz :: Vrtačka příklepová aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite (29.03.2024 - 03:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtačka příklepová aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite

Akumulátorová vrtačka-šroubovák bez bateriie patří mezi kvalitní nářadí od výrobce Graphite. Elektrické nářadí značky Graphite je určené k intenzivnímu používání se zátěží blízkou profesionálnímu použití.

Kvalitní dvourychlostní aku vrtací šroubovák GRAPHITE je napájen vestavěným akumulátorem Li-Ion 18 V. Je opatřen funkcí vypnutí nabíječky - po nabití akumulátoru nebo překročení mezní teploty. Elektrické nářadí s plynulou regulací otáček je vybaveno přepínačem směru otáčení a blokádou tlačítka hlavního vypínače. Maximální rychlost vřetena na prvním rychlostním stupni je 400, na druhém stupni 1100 otáček za minutu. Maximální utahovací moment 42 Nm (měkké) / 60 Nm (houževnatý) (rozsah regulace od 1 do 20, plus funkce vrtání). Zařízení je vybaveno elektrickou brzdou vřetena a LED diodou umožňující osvětlení pracovní plochy. Ergonomicky tvarovaná rukojeť a optimální celková délka vrtacího šroubováku umožňují pohodlnou prací pro leváky i praváky. Rukojeť, horní část krytu a tlačítko vypínače jsou potaženy protiskluzovým materiálem, díky čemu nářadí dobře sedí v ruce. 

Vrtačka příklepová aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite je kompatibilní s akumulátory Energy+ o kapacitě 2 Ah nebo 4 Ah, které můžete stejně jako nabíječku dokoupit zvlášť. Tyto baterie lze pak používat i do jiného nářadí GRAPHITE.
Prodej aku vrtaček Graphite Energy+ 18V je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtačka příklepová aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!