www.ferospoj.cz :: Vozík slon s kostkami, Clemmy baby (29.04.2024 - 02:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vozík slon s kostkami, Clemmy baby

Vozík s kostkami Clemmy baby ve tvaru slona je výborný způsob, jak hravě zabavit vaše malé ratolesti. S vozíkem zažijí děti neuvěřitelná dobrodružství. Slon má na zádech odklápěcí víko, které slouží jako základna pro měkké hrací kostky Clemmy, ale také jako praktická rukojeť pro tažení slona. Vozík má vnitřní úložný prostor, kam lze uložit všechny Clemmy kostky. Hračka rozvíjí dětskou manuální zručnost, motorické dovednosti a fantazii. Vyrobeno z kvalitního a bezpečného materiálu.

Prodej vozíků s kostkami je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vozík slon s kostkami, Clemmy baby naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!