www.ferospoj.cz :: Voděodolné pouzdro Interphone SMART pro telefony do velikosti 6,5", úchyt na řídítka, černé (23.04.2024 - 17:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Voděodolné pouzdro Interphone SMART pro telefony do velikosti 6,5", úchyt na řídítka, černé

Univerzální voděodolné pouzdro na smartphony Interphone SMART je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování na kole či motocyklu. Držák jednoduše přichytíte pomocí utahovacího mechanismu na kulatá řídítka o průměru 16 - 30 mm a díky otočnému kloubu si ho nasměrujete přesně podle Vašich potřeb. Černé pouzdro Interphone SMART je kompatibilní se všemi telefony o velikosti do 6,5'' a spolehlivě ochrání proti vibracím, stříkající vodě, dešti, prachu a jiným nečistotám. Okénko pro displej je vyrobeno ze speciálního křišťálového filmu pro ochranu displeje a  zachování maximální citlivosti dotyku a vynikající čitelnost. Zavírání pouzdra je řešeno dvojitým zipem, který velice praktický pro připojení sluchátek nebo nabíjecího kabelu. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu za každého počasí, bez zbytečného zastavování kvůli přepnutí písničky, zkontrolování trasy či ovládání sportovní aplikace.

Prodej voděodolných pouzder Interphone SMART je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Voděodolné pouzdro Interphone SMART pro telefony do velikosti 6,5", úchyt na řídítka, černé naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!