www.ferospoj.cz :: Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone (28.04.2024 - 00:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone

Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování na kole či motocyklu. Držák jednoduše přichytíte pomocí utahovacího mechanismu na řídítka o průměru 16 - 30 mm a díky otočnému kloubu si poudro nasměrujete přesně podle vašich potřeb. Ponechává volný přístup ke všem ovládacím tlačítkům, nabíjecímu konektoru i fotoaparátu. Okénko na displej je vyrobeno ze speciální ochranné fólie, která je kompatibilní s dotykovým ovládáním. Voděodolné ochranné pouzdro Interphone chrání přístroj před nepříznivým počasím, otřesy a mechanickému poškození.  

Prodej ochranných krytů pro Apple iPhone je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Voděodolné pouzdro Interphone pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!