www.ferospoj.cz :: Voděodolná in-ear sluchátka s mikrofonem FIXED EGG1, IPX3 (25.04.2024 - 12:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Voděodolná in-ear sluchátka s mikrofonem FIXED EGG1, IPX3

Voděodolná in-ear sluchátka s mikrofonem EGG1 mají vystavěný mikrofon, takže hovory s ním provedete bez komplikace. Díky své technologii izolují okolní hluk a produkují kvalitní zvuk ve vysokém rozlišení. V balení jsou k výběru malé, střední a velké špunty do uší pro Váš maximální komfort při nošení. Ovládat hudbu a příjímat hovory můžete pomocí multifunkčního tlačítka. Pokud přemýšlíte o jiné variantě sluchátek, podívejte se na naši nabídku.

Prodej voděodolných in-ear sluchátek s mikrofonem je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Voděodolná in-ear sluchátka s mikrofonem FIXED EGG1, IPX3 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!