www.ferospoj.cz :: Vláčkodráha Deluxe se zvuky a světly v plastovém boxu, BRIO (19.04.2024 - 19:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vláčkodráha Deluxe se zvuky a světly v plastovém boxu, BRIO

Vláčkodráha Deluxe se zvuky a světly je největší sada vláčkodráhy BRIO, která existuje! Balení obsahuje velké mosty, tunely, stanice s výtahem, nákladní vlak, osobní vlak, jeřáb v přístavišti, nákladní loď a figurkyPomocí světelné a zvukové signalizace se dopraví cestující i náklad bezpečně do svého cíle. Box obsahuje dlouhé dráhy kolejí, které můžete sestavit i s vyvýšenými úseky

Vláčkodráha je balena v rozkládacím boxu z PVC, který po rozložení slouží jako hrací podložka s motivem přírody. Dřevěné hračky jsou nesmrtelnou klasikou mezi dětskými hračkami. Pomáhají dětem učit se koordinovat pohyby, rozvíjet jemnou motoriku, představivost a kreativitu. Vláčkodráha s originálním příslušenstvím lze postavit pokaždé jinak a jednotlivé díly je možné kombinovat i s ostatními vláčkodráhami BRIO

Prodej vláčkodráhy Deluxe je realizován po jednotlivých baleních. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vláčkodráha Deluxe se zvuky a světly v plastovém boxu, BRIO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!