www.ferospoj.cz :: Vkládací krabička (28.03.2024 - 15:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vkládací krabička

Didaktická vkládací krabička vyrobená z poctivého dřeva je nesmrtelnou klasikou mezi dětskými hračkami. Pomáhá dětem učit se koordinovat pohyby, rozvíjet jemnou motoriku, poznávat barvy a tvary. Díky kvalitnímu materiálu si můžete být jisti, že si s vkládačkou později budou moci hrát i mladší sourozenci. Balení obsahuje krabičku s 12 dřevěnými kostkami různých geometrických tvarů, které děti vkládají do otvorů. Každá kostka lze prostrčit pouze příslušným otvorem, jehož okraj je na krabičce označen ve stejné barvě jako kostka (kromě víka). Po vložení všech kostek lze víko jednoduše vysunout, kostky vyndat a začít znovu. S touto didaktickou hračkou si vyhrají kluci i holky již od 2 let. 

Dřevěné hračky Woody vyvíjené na českém trhu se pyšní především svou kvalitou zpracování a bezpečností. Všechny hračky jsou pečlivě testované od počátku výroby až po uvedení na trh, takže nemusíte mít nejmenší obavy o zdraví svého dítěte. 

 

Prodej dřevěných vkládacích krabiček je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vkládací krabička naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!